Cyclone Trekking fietskar

TE HUUR voor € 30 per weekend of € 60 per week (waarborg 250 euro)

VOOR 26" tot 29" FIETSWIELEN

De Cyclone fietskar van Radical Design uit Nederland wordt gebruikt voor fietsvakanties, lange fietstochten en expedities. Door zijn degelijke minimale rolweerstand en snelle ombouw tot weekendtas is het de ideale fietskar voor elke fietstocht met bagage. Het is een tweewieler waardoor deze fietskar zichzelf in balans houdt en het rijgedrag van de fiets niet beïnvloedt. Je kan daarnaast de fiets met de kar gewoon op de standaard zetten tijdens een pauze zonder dat deze omvalt. Door de disselaansluiting op de naaf blijft je bagagedrager nog steeds vrij om bagage of een kind te vervoeren.  

Wanneer de wielen in de achterste asbussen gestoken worden, kan de Cyclone als wandelkar worden gebruikt. Zelfs als hij zwaar beladen is, kan je er zonder moeite flinke stukken mee lopen. Als le de Cyclone IV Trekking fietskar met het openbaar vervoer mee wilt nemen, zijn dissel en wielen in een handomdraai te verwijderen, zodat voor het oog een grote weekendtas overblijft. Weekendtassen mogen gratis mee in de trein, fietskarren niet. Met de meegeleverde schouderband en de twee grote hengsels is de tas makkelijk verplaatsbaar.  

De regenhoes, standaard meegeleverd met de Cyclone IV Trekking, houdt je bagage droog en schoon. Met maar 150 gram is er voor dit kleine pakje altijd wel een plaats te vinden in de reusachtige Cyclone tas. Wanneer het gaat regenen is de hoes in luttele seconden te monteren en met klitteband rond de disselaansluiting te zekeren. Veel mensen halen hem er helemaal niet af. De bescherming tegen vuil wordt zeer gewaardeerd. De regenhoes is opvallend geel waardoor de fietser bij slecht weer beter zichtbaar is. 

De trekhaak past op vrijwel iedere uitvalnaaf of achteras en is gemaakt van RVS. Hij is los verkrijgbaar om met meer fietsen dezelfde kar te kunnen gebruiken. De koppeling is deels van RVS, deels van Delrin vervaardigd, het staal onder de kunststoffen. De dissel is in een oogwenk losgekoppeld. Hiervoor is maar één hand nodig, zodat de andere hand de fiets kan vast houden. 


Evoc Travel Bag

TE HUUR voor € 25 per weekend of € 50 per week (waarborg 200 euro)

Of je nu je fiets wilt vervoeren in het vliegtuig, auto of trein, het kan allemaal met deze Travel Bag van Evoc. Je moet alleen de pedalen, stuur en wielen demonteren en je fiets past erin! Ook fietsen met 29 inch wielen zijn geschikt. De Travel Bag is zeer licht en stevig, al is dit geen fietskoffer. Een fietskoffer is vaak erg kwetsbaar, deze travel bag geeft voldoende bescherming om je fiets zonder beschadigingen te vervoeren.


Thule EuroClassic G6 929 fietsendrager

TE HUUR voor € 40 per weekend of € 80 per week (waarborg 350 euro)

De Thule EuroClassic G6 929 is een robuuste fietsendrager voor 3 (of 4) fietsen met verstelbare wielhouders, waardoor het mogelijk is om fietsen met een brede wielbasis te vervoeren. Met een aparte adapter is het mogelijk om nog een 4e fiets te plaatsen. De EuroClassic G6 929 is gemakkelijk op de trekhaak van de auto te bevestigen en fietsen worden middels de frame aan de fietsendrager vastgezet. Ook is de drager gemakkelijk te kantelen door middel van voetbediening, waardoor je altijd bij de kofferbak kan, ook als de fietsen al gemonteerd zijn op de fietsendrager. De fietsendrager is geschikt voor elektrische fietsen. Met 13-polige stekker en adapter voor 7-polige versie.